Administratie en belasting aangifte voor particulier en ondernemer

Als ondernemer is het belangrijk uw administratie op orde te hebben. De informatie die u nodig heeft voor een adequate bedrijfsvoering wordt immers grotendeels ontleend aan de (financiƫle) administratie. U kunt hierbij denken aan de hoogte van en ontwikkeling in de omzet, marge, kosten en bedrijfsresultaat. De beslissing met betrekking tot investeringen in productiemiddelen, bedrijfsinventaris, wagenpark en personeel wordt vaak pas genomen na grondige analyse van uw interne cijfers.


Daarnaast heeft u als ondernemer ook te maken met andere belanghebbenden zoals bijvoorbeeld bankiers, leasemaatschappijen en niet te vergeten de belastingdienst. Wist u bijvoorbeeld dat de belastingdienst als voorwaarde heeft gesteld dat u als ondernemer uw basisadministratie minimaal 7 jaar dient te bewaren? Bovendien dient uw administratie als basis voor de aangiften omzetbelasting, loonbelasting en uw belastingen naar de winst (vennootschaps- en/of inkomstenbelasting).


Kortom, tal van zaken waaruit blijkt hoe belangrijk een deugdelijke (financiƫle) administratie is. Wij kunnen het ons echter voorstellen dat u als ondernemer niet voldoende tijd beschikbaar heeft om naast uw eigen werkzaamheden ook een dergelijke administratie bij te houden. Zoekt u derhalve een dienstverlener die u volledig kunt vertrouwen en die graag met u meedenkt, dan bent u bij administratie- en advieskantoor S.J. Huiberts aan het goede adres. Dit allemaal tegen een redelijk tarief.

      S.J. Huiberts Administratie- & Advieskantoor

         Email: info@administratiekantoorhuiberts.nl

                         Tel.   : 06 - 226 879 28